Es reedita el carnet cultural dels museus de l’Escala, al qual se suma aquest any el Maram

Es reedita el carnet cultural dels museus de l’Escala, al qual se suma aquest any el Maram

Els diferents museus públics de l’Escala reediten per segon any consecutiu la iniciativa del carnet cultural per als veïns del municipi, al qual se suma aquest any el centre d’interpretació del peix Maram.

L’Ajuntament de l’Escala i el Museu d’Arqueologia de Catalunya, a través de la seva seu d’Empúries, van ser els impulsors, l’any passat, d’aquest carnet cultural conjunt i gratuït, que tenia per objectiu incentivar la visita dels veïns i veïnes del municipi a l’Alfolí-Museu de l’Escala, al Museu de l’Anxova i de la Sal i al MAC-Empúries. Amb la incorporació aquest any del centre d’interpretació del peix Maram, són 4 els museus que formen part d’aquest projecte.

 Per accedir a aquest carnet només cal estar empadronat a l’Escala i dur el document d’identitat a l’Oficina de Turisme, que lliurarà el carnet cultural de l’Escala, que dona accés als quatre museus, de forma gratuïta i tantes vegades com es desitgi, durant tot l’any 2021. Un  total de 197 usuaris van fer-se el carnet cultural.

 La segona edició del carnet cultural s’ha presentat aquest dilluns, en un acte en què han participat representants de cadascun dels museus adherits a aquesta iniciativa.

 “Tenim un patrimoni cultural molt ric i aquesta és una excel·lent iniciativa per fer que els escalencs i les escalenques tinguin les màximes facilitats per tal de conèixer-lo i gaudir-ne”, remarca la regidora de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç, Marta Rodeja.