L’obra de l’artista Anton Casamor protagonitza la nova exposició temporal de l’Alfolí de la Sal-Museu del’Escala

L’obra de l’artista Anton Casamor protagonitza la nova exposició temporal de l’Alfolí de la Sal-Museu del’Escala

Del proper 9 d’abril al 20 de juny es podrà visitar a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala l’exposició temporal “Anton Casamor, una altra mirada”. Aquesta exposició és una aproximació a les creacions d’un autor que es va connectar amb la tradició grecoromana i que va viure l’esperit del noucentisme. Però les mirades amb els anys canvien i hem volgut donar una segona lectura a les obres de Casamor afegint l’òptica de dos creadors contemporanis:  Yurian Quintanas, que busca els clarobscurs d’estil renaixentista a través de la fotografia, i la poesia d’un home que interpel·la l’ànima fugissera de la mirada, Carles Duarte.

El resultat és aquesta mostra que vincula passat i present i que trobarem a diferents espais de l’Alfolí de la Sal-Museu de l’Escala.

Aquesta exposició, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala i la Fundació Casamor i que compta amb la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina, s’obre al públic el proper divendres 9 d’abril a les 6 de la tarda. L’horari de dilluns a dissabte és de 10 a 13h i de 17 a 20h i els diumenges de les 10 a 13h.

Per motius de prevenció sanitària l’aforament està limitat i cal utilizar mascareta i gel hidroalcohòlic per accedir a l’exposició.